Despre noi


Nijikon este una din cele mai mari convenţii de pop culture din România. Scopul ei este să adune la un loc geeks din toate colţurile ţării şi să atragă producători, distribuitori şi agenţi economici din domeniu.


Segmentul de vârstă căruia i se adresează evenimentul este cel de 12-30 de ani. Deşi domeniul de la care porneşte evenimentul este cultura pop japoneză, în special anime şi manga, evenimentul se adresează şi iubitorilor de comics, jocuri video, filme etc.

Prima ediţie a convenţiei a avut loc în Octombrie 2007, în incinta Muzeului Naţional de Artă Contemporană. Aceasta a reuşit să strângă aproape 1500 de vizitatori, fiind un succes suficient de mare încât să se organizeze o a doua ediţie, de data aceasta într-un mod ceva mai profesional.

De atunci, de-a lungul anilor, Nijikon s-a ţinut la Palatul Copiilor, la Turbohalle, iar ediţia din acest an se va desfăşura la Crystal Palace Ballrooms, unde pregătim peste 3000 de metri pătraţi de aventură pentru peste 4000 de vizitatori.

Te aşteptăm şi pe tine!

 

 

Dacă ai nelamuriri legate de participare ca vizitator sau doresti sa participi cu stand comercial, nu ezita sa iei legatura cu noi la contact[at]nijikon.ro sau sa ne cauti pe PAGINA DE FACEBOOK.