Pilerud & Arty Anna Cosplay


Henrik Pilerud este primul membru al juriului pentru concursul de cosplay. Cosplayer, fotograf, designer grafic şi realizator de scurt metraje, acesta a fost de mic pasionat de costume si artele vizuale. Deşi la început costumele erau simple şi nefinisate, pe parcursul anilor s-a perfecţionat si a ajuns să îşi creeze costume complexe ce necesitau îmbinarea mai multor discipline, câteva exemple recente incluzând xenomorful din Alien şi un power armor de Space Marine, complet funcţional.

Henrik vine însoţit de Arty Anna, împreună cu care formează un cosplay duo. Întrucât amandoi îşi doresc să contruibuie cât mai mult la comunitatea cosplay-ului, susţin prezentări şi ateliere în care îşi împartăşesc cunoştinţele acumulate în domeniu.

Nijikon va găzdui un atelier de Cosplay Planning, unde cei doi vă aşteaptă cu o poză a costumului pe care vreţi să îl faceţi, pentru a vă putea da sfaturi şi indicaţii. Totodată, Pilerud şi Arty Anna vor susţine un panel despre ce înseamnă cosplay-ul pentru ei şi cum au evoluat de-a lungul anilor, panel în care vor răspunde întrebărilor din public. Atât prezentarea cât şi panel-ul vor avea loc duminică, în cea de-a doua zi a evenimentului.